Epoxy kan je op diverse manieren inzetten, functioneel en creatief

Epoxy is een breed inzetbaar product dat je in en buiten de woning handig kan gebruiken. Epoxy kenmerkt zich aan de stevige laag dat het om producten heen kan brengen. Daarnaast heeft deze laag altijd een opvallende glans die ervoor zorgt dat de producten er nog mooier uit gaan zien. De stevige laag van epoxy kan op veel verschillende materialen gebruikt worden. epoxy kan je op veel verschillende manieren inzetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met epoxy te gaan plamuren of coaten. Ook kan je met epoxy lamineren, lijmen en je kan kunst maken met resin art van epoxy. Hierdoor biedt dit product dus veel verschillende mogelijkheden aan die je op een prachtige wijze kan inzetten. Door de brede inzetbaarheid van epoxy zijn er ook verschillende varianten van dit product waar je uit kan kiezen. 

Epoxy 

De hars van epoxy is hierbij een populaire variant. Wanneer je kiest voor de hars van epoxy is het mogelijk om diverse soorten producten en onderdelen in de woning een stevige en glanzende laag te geven. Epoxyhars kan je dus inzetten bij bijvoorbeeld meubels, maar ook is het mogelijk om de hars van epoxy op de vloer te plaatsen. Zo zal je er met de hars voor kunnen zorgen dat de vloer een stevige extra laag gaat krijgen. dit wordt vooral veel gedaan bij vloeren in showrooms van winkels. Zo zullen de producten binnen de showroom dankzij de glans van de epoxy er nog beter uit gaan zien. Daarnaast is het handig om deze laag toe te voegen aan de vloer in de garage. Zo zorg je ervoor dat de olie en benzine van jouw voertuigen niet op de vloer in de garage kan komen. Epoxy zorgt zo dus als een extra laag op de grond voor jouw garage. 

Giethars 

Naast de hars van epoxy is het ook een mogelijkheid om te kiezen voor de giethars. Epoxy giethars wordt vaak vooral ingezet op creatief vlak. Deze giethars kan je dan ook op de meest prachtige manieren inzetten bij creatieve werken. Dankzij het gieten van deze hars kan je op een relatief simpele wijze een prachtige glans aan jouw werken en creaties toevoegen. Hierdoor breng je toch weer een nieuwe dimensie bij jouw werk. De giethars kan je op veel verschillende soorten materialen gaan toevoegen. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om het gehele werk uit epoxy te laten bestaan. Door de giethars in een mal te plaatsen met prachtige kleuren en effecten maak je zo werken die gemaakt zijn van epoxy.

Plaats een reactie