Leuke activiteiten die je kunt doen met familie

Het is weer zomervakantie en dat betekent maar één ding; je hebt weer meer vrije tijd. Deze vrije tijd kunt je uitermate goed besteden met je dierbaren en we raden je dan ook sterk aan om dit te doen. Als je dit wil gaan doen, kun je meerdere activiteiten gaan doen. Ja, je kunt kiezen voor een etentje of een drankje, maar we kunnen het ook wat leuker maken voor jullie. Dat gaan we dan ook doen in deze blog. We vertellen je in deze blog namelijk wat je allemaal met je familie kunt doen qua activiteiten deze zomervakantie. 

Hap en trap

Deze activiteit kan je bekend voorkomen, maar de kans is ook groot dat dit niet het geval is. Dit is omdat hap en trap een populair fenomeen is geworden onder veel fietsers. Met hap en trap ga je met de fiets langs restaurantjes en cafés en doe je daar een hapje of drankje. Dit is erg leuk om te doen met je dierbaren. Of je nu met de buren, familie of vrienden gaat; je hebt de grootste lol. Daarnaast fiets je door de natuur én krijg je allerlei lekkers te eten. Wil je het nog beter maken? Ga dan met een Riese Muller e bike. Een fiets van Riese Muller is van hoge kwaliteit en stelt je in staat om ongelooflijke prestaties neer te zetten. Je hebt plezier, bent snel en veilig op je bestemming en je weet zeker dat die fiets nog wel even mee gaat. Mooier kunnen we het echt niet voor je maken. Of toch wel? Combineer dit met een leuke wandeltocht als een restaurant of café op loopafstand ligt of ga een ijsje halen!

Dierentuin

De dierentuin is een plek die voor iedereen leuk is. Hier kun je de wonderen van de wereld goed aanschouwen. Ook de dieren die je normaal niet zo snel ziet kun je hier vinden. Dit is erg bijzonder, voor zowel jong als oud. Van de pinguïns tot aan de wandelende takken en van de giraffes tot aan de gorilla’s; je hebt het allemaal en je kunt je ogen uitkijken. Na afloop een drankje doen in het restaurant van de dierentuin en je bent wel een dagje onder de pannen. Vooral als je met jongere kinderen bent is dit extra leuk. Wil je wat extra rust? Ga dan naar een minder bekende dierentuin en vermijdt Artis.

Plaats een reactie