In 2015 organiseert De Groene Vos vier thema-avonden over natuurvriendelijk tuinieren. De eerste avond vindt plaats op donderdag 19 maart in de Nieuwe Hommel

Heb je tegels in de tuin en wil je op een eenvoudige manier meer groen in de tuin? Kamp je nu al met wateroverlast door piekbuien? Meer groen in de tuin, maar toch niet al te veel onderhoud? Meer bijen, vogels, vlinders en andere dieren in de tuin? Kom dan naar de Tijd voor natuurlijke stadstuinen  die De Groene Vos in 2015 organiseert!

De thema-avonden vinden plaats in de Nieuwe Hommel in St.Marten.  Na afloop van de avond wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Ook bewoners van andere wijken zijn van harte welkom!Na afloop van de avond is er  gelegenheid om ideeën en tips uit te wisselen onder het genot van een drankje.

Programma donderdag 19 maart

Inhoud:
Hoe maak je een tuin klimaatbestendig? Hoe koppel je hemelwater af? De tuin ontstenen en dan?van 19.30 uur tot 21.30 uur

Sprekers:
Ronald Bos – Adviseur Water en riolering Gemeente Arnhem
Sanda Lenzholzer – Landschapsarchitect en Stedenbouwkundige

Tijd en locatie:
Van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Nieuwe Hommel. Wilstraat 6, Arnhem

Aanmelden:
Graag even aanmelden bij info@degroenevos.nl