Zaterdag 11 mei organiseert het bewonersoverleg St.Marten-Sonsbeekkwartier een plantjesmarkt op het Graaf Ottoplein. Van 11.00 tot 13.00 is het plein gevuld met live muziek en kramen waarin een ruim assortiment planten (zomerbloeiers, vaste planten en hangplanten) en potgrond – compost wordt aangeboden. De boomspiegeladopteurs uit de wijk kunnen een pakket planten en potgrond komen ophalen.

De Groene Vos verkoopt o.a. biologische kruiden en biologische compost. Bij de stand van Mariken Albert  kunt u terecht voor home-made jams en chutneys. De Bloemenwinkel geeft een leuke moederdagworkshop voor kinderen. Er is lekkere koffie van Kaldi en eetwinkel Buongusto staat er ook met lekkers. En er is voor ‘t eerst een prikbord waarop zaden, zaaigoed, stekjes en planten ter ruil gevraagd en aangeboden kunnen worden.